Thaise curry met kip, sperziebonen en kokos
Thaise curry met kip, sperziebonen en kokos
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Thaise curry met kip, sperziebonen en kokos
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Ingrediƫnten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit de olie in een wok op een matig vuur en roerbak er de knoflook en ui 1-2 minuten in tot ze gaar zijn en hun geuren gaan afgeven. Voeg de groene currypasta toe en roerbak 1-2 minuten mee. Voeg de kip, sperziebonen en de limoenrasp toe en roerbak nog 2-3 minuten tot de kip net gaar is. Voeg de kokosmelk en het water of de kippenbouillon toe en breng langzaam aan de kook. Draai het vuur laag en laat zonder deksel 3-5 minuten sudderen, of tot het nat iets is ingekookt. Schep er de gehakte korianderblaadjes als u die gebruikt door en breng op smaak met de vissaus, het limoensap en de suiker. Proef en voeg zo nodig extra vissaus en/of limoensap toe. Laat alles nog 1 minuut sudderen en neem dan van het vuur. Schep in kommen. en serveer de curry met gestoomde rijst.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website