Parelhoen met aspergetips en geroosterde hazelnoten

01afa2d6d71080e5bd48fb8fc8c404c9c266c0a8dd

Parelhoen met aspergetips en geroosterde hazelnoten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
8 personen 35 minuten
Porties Prep Tijd
8 personen 35 minuten
Parelhoen met aspergetips en geroosterde hazelnoten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
8 personen 35 minuten
Porties Prep Tijd
8 personen 35 minuten
Ingredi├źnten
Porties: personen
Instructies
  1. 1.Dep de parelhoen droog met keukenpapier en bestrooi het vlees met peper en zout.
  2. 2.verhit 2-3 eetlepels olie in 2 grote koekenpannen en bak de parelhoen in ┬▒ 20 min. goudbruin en gaar.
  3. 3.Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bord afkoelen.
  4. 4.Neem de parelhoen uit de pan en laat het vlees rusten in aluminiumfolie.
  5. 5.Schenk de wijn in een van de Koekenpannen en roer de aanbaksels los. Schenk de finesse erbij en breng aan de kook. Laat de saus 2-3 min. zachtjes inkoken tot de gewenste dikte. Voeg peper en zout naar smaak toe en houd de saus warm op laag vuur.
  6. 6.Verhit een grillpan. Schep de aspergetips met de rest van de olie om in een kom, zodat ze met een dun laagje olie zijn bedekt. Rooster de asperges in 2 porties in 3 tot 4 minuten knapperig.
  7. 7.Snijd van elke parelhoen schuin een aantal dunne plakken. Verdeel de aspergetips over de borgen en er de parelhoen op.
  8. 8.Roer de peterselie door de saus en schep over de parelhoen. Bestrooi de boren met de geroosterde hazelnoten.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Has one comment to “Parelhoen met aspergetips en geroosterde hazelnoten”

You can leave a reply or Trackback this post.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.