Panna Cotta witte chocolade

Panna Cotta witte chocolade
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 porties 15 minuten
Passieve Tijd
2 uur
Porties Prep Tijd
6 porties 15 minuten
Passieve Tijd
2 uur
Panna Cotta witte chocolade
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 porties 15 minuten
Passieve Tijd
2 uur
Porties Prep Tijd
6 porties 15 minuten
Passieve Tijd
2 uur
Ingrediƫnten
Porties: porties
Instructies
  1. De blaadjes gelatine weken in koud water (5 minuutjes) Doe de room in een pannetje en verwarm tot ongeveer het kookpunt Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap het merg er uit en doe dat bij de room Het vanillestokje zelf ook bij de room doen, dan trekt de vanillesmaak goed in de room De witte chocolade in stukjes breken en smelten in room Roer regelmatig tot de chocolade helemaal is opgelost De vanillestokjes uit de room vissen Gelatine heel goed uitknijpen en bij de room doen Roeren tot alle gelatine is opgelost, dit gaat heel erg snel Schenk de panna cotta in timbaaltjes of in mooie glaasjes Zet de timbaaltjes of glaasjes minimaal 2 uur in de koelkast
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.