Cannelloni met spinazie en ricotta

Cannelloni met spinazie en ricotta
Recept Afdrukken
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Cannelloni met spinazie en ricotta
Recept Afdrukken
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Ingrediƫnten
Porties: personen
Instructies
  1. verwarm de oven voor op 180 C.Zet de spinazie met wat olijfolie in een grote pan op laag vuur. Voeg de nootmuskaat wat zout en peper toe en leg de deksel op de pan. Zet het vuur hoger en laat de spinazie snel slinken roer regelmatig . Laat de spinazie afkoelen.
  2. Verhit nog wat olie in de pan en fruit de ui tot die glazig is. Voeg de knoflook, tomaten, het laurierblaadje, wat van de basilicum het citroenrasp toe. Laat 20 minuten pruttelen tot de saus is ingedikt. voeg zout en peper toe.
  3. Knijp boven een kom de vocht uit de spinazie, hak de spinazie fijnen voeg de spinazie weer toe aan het vocht. Roer door de spinazie de ricotta, Parmezaanse kaas , het ei en wat zout en peper. Roer alles heel goed door elkaar. Vul de cannelloni rolletjes met het spinaziemengsel. (Dit gaat het beste met een spuitzak). Leg de gevulde buisjes in een ingevette ovenschaal.
  4. Verdeel de tomatensaus over de cannelloni. Strooi de rest van de basilicum erover. Leg de plakjes mozzarella erop, besprenkel met olijfolie en voeg nog wat zout en peper toe. Bak de cannelloni schotel 35 a 40 minuten in de oven tot de bovenkant een mooie goudbruine kleur begint te krijgen
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.